Cercle per al Coneixement
Societat Econòmica Barcelonesa d’Amics del País

Creativitat

Ciència

Xarxes

Territori

Estratègia

Pensament

Disseny


Convocatòries, activitats, suggeriments...

Vespre amb el Sr. Mariano Marzo
Activitat del Cercle
16/4/2012 - [Cicle d'Eficiència Energètica]
El proper dilluns 16 d’abril a les 20h a l’Hotel Barcelona Center (C/ Balmes, 103-105) celebrarem el Vespre amb el Sr. Mariano Marzo, acte emmarcat en el Cicle d’Eficiència Energètica. L’acte constarà d’una ponència de 40 minuts, un col•loqui entre el ponent i els assistents i finalitzarà amb un còcktel a peu dret.

El Sr. Mariano Marzo és catedràtic d’Estratigrafia i professor de Recursos Energètics i Geologia del Petroli a la Universitat de Barcelona. Participa i ha participat en diversos consells assessors en matèria energètica, com per exemple la Secretaria General de l’Energia del MICYT, el Departament d’Economia i Finances de la Generalitat de Catalunya, entre d’eltres. Manté una relació continuada amb la indústria del petroli i del gas a través de la investigació aplicada al sector i la formació continuada. És membre de l’American Association of Petroleum Geologists y de l’European Association of Petroleum Geoscientists & Engineers i ha publicat més d’un centenar de treballs en revistes científiques.

En l’acte, el Sr. Mariano Marzo presentarà les darreres previsions (World Energy Outlook) de finals de 2011 de l’Agència Internacional de l’Energia amb l'horitzó 2035 analitzant les implicacions dels tres escenaris seleccionats: el Tendencial, sense aplicar noves mides a l'actuació actual; el Central suposant que els països apliquen les polítiques que s’han decidit; i el "450", que es basa en limitar en 2º C l'increment de temperatura de la Terra en l'any 2050.

Dia: dilluns 16 d’abril
LLoc: Hotel Barcelona Center (C/ Balmes, 103-105)
Hora: 20h-22h
Preu: Soci: 35€ No Soci: 40€


Preguem confirmació d'assistència a secretaria@cperc.net


El Cercle per al Coneixement és una comissió de la Societat Econòmica Barcelonesa d'Amics del País per al foment de l'economia i la societat del coneixement.

Nit del Cercle

Especial Ètica