Cercle per al Coneixement
Societat Econòmica Barcelonesa d’Amics del País

Creativitat

Ciència

Xarxes

Territori

Estratègia

Pensament

Disseny


Convocatòries, activitats, suggeriments...

Breakfast sobre Barcelona. Exemple de ciutat intel·ligent
Esmorzar-Col·loqui `Barcelona Breakfast´
12/4/2010 - [Cicle de ciutats intel·ligents]
El proper dimarts 12 d'abril a les 8h30 a la Sala del Llac del Rectorat de la UPC (C/ Jordi Girona, 31) es celebrarà l'últim Breakfast del Cicle de ciutats intel•ligents, amb la presència del Sr. Ramon Garcia-Bragado, tinent-alcalde de l'Ajuntament de Barcelona, i de la Sra. Marta Continente, directora de Sitemes d'informació de l'Ajuntament de Barcelona.

El model de ciutats intel•ligents es basa en l’aplicació de les noves tecnologies per guanyar eficiència, qualitat i sostenibilitat en la provisió dels serveis municipals. Amb aquest objectiu, l’Ajuntament de Barcelona ha avançat en aquest sentit impulsant projectes com la red-WiFicorporativa, el desenvolupament de la e-Administració i l’augment de la informació dels serveis a temps real mitjançant dispositius mòbils. Aquests i d’altres exemples, els seus èxits i problemes ens els exposaran el Sr. Ramon Garcia-Bragado i la Sra. Marta Continente, perquè entre tots aprenguem de l’experiència per continuar avançant cap a la millora de la gestió pública.

No us ho podeu perdre!

Preguem confirmació d’assistència a secretaria@cperc.net
El Cercle per al Coneixement és una comissió de la Societat Econòmica Barcelonesa d'Amics del País per al foment de l'economia i la societat del coneixement.

Nit del Cercle

Especial Ètica