Cercle per al Coneixement
Societat Econòmica Barcelonesa d’Amics del País

Creativitat

Ciència

Xarxes

Territori

Estratègia

Pensament

Disseny


Convocatòries, activitats, suggeriments...

Visita al centre d’I+D de Telefònica
Activitat del Cercle
12/3/2012 - [Cicle d'Infraestructures Tecnològiques]
El proper dilluns 12 de març visitarem el Centre de Barcelona de Telefònica d’I+D, activitat emmarcada dins del Cicle d’Infraestructures Tecnològiques organitzat pel Cercle per al Coneixement. El Sr. Oriol Ribera, responsable de les relacions internacionals del centre, dirigirà l’activitat, que constarà d’una presentació del Centre, la visita a les instal•lacions i, finalment, un debat-col•loqui entre el director i els assistents.

Telefònica I+D és l’empresa d’investigació i desenvolupament del Grup Telefònica, creada el 1988, amb la missió de contribuir a la competitivitat i modernitat del Grup, mitjançant la innovació tecnològica. El 2002, a rel d’un conveni signat entre la Generalitat de Catalunya i Telefònica, s’inaugura el Centre de Barcelona de telefònica d’I+D, amb l’objectiu de potenciar el desenvolupament de la Societat de la Informació i Comunicació a Catalunya, i de convertir-se en un referent de la innovació tecnològica d’aquesta comunitat autònoma, col•laborant amb universitats, institucions i empreses catalanes.

Oriol Ribera és Enginyer de Telecomunicacions expert en R+D de mobilitat desde l’any 2001 quan s’incorporà a al centre de R+D de Nokia a Barcelona on liderà el desenvolupament tecnològic i patents dels primers serveis de xarxes socials per mòbils. El 2003 co-fundà Genaker, empresa de base tecnològica líder mundial en PushToTalk i serveis de gestió de flotes on va explorar i definir els acords globals de distribució amb Ericsson, Motorola i Nokia.
El 2007 s’incorporà a Telefònica R+D des d’on ha contribuït a l’impuls de la candidatura de la Barcelona Mobile World Capital.


Dia: 12 de març de 2012
Hora: 19h – 21h
Lloc: Torre Telefónica Diagonal 00
Plaza de Ernest Lluch i Martín, 5

Com arribar-hi

Preguem confirmació d'assistència a secretaria@cperc.net


El Cercle per al Coneixement és una comissió de la Societat Econòmica Barcelonesa d'Amics del País per al foment de l'economia i la societat del coneixement.

Nit del Cercle

Especial Ètica